background_triangle

19-04-2017

Weer een jaar erbij en lekker in ons vel!

In 1997 startten we. We groeiden en ontwikkelden. Nieuwe diensten kwamen erbij, steeds meer medewerkers kwamen ons team versterken.

Nu, 20 jaar later, zitten we lekker in ons vel en daar past een andere uitstraling bij: gedegen, vakkundig, met beide benen op de grond en nog steeds jong van geest.

Handen uit de mouwen en met beide benen op de grond. Zo ziten we in elkaar. Onze mensen en onze aanpak worden gewaardeerd. Inmiddels werken we elke dag met 250 medewerkers voor een nog altijd groeiende groep mooie opdrachtgevers. Van gemeente tot hotel en van school tot evenementenlocatie. Daar zijn we trots op.

De organisatie heeft de vorm waarmee we de toekomst tegemoet kunnen. Nieuwe plannen worden alweer gemaakt. Die ontwikkeling wilden we graag naar onze uitstraling vertalen.

In ons nieuwe beeldmerk komen onze mensen, onze diensten en onze opdrachtgevers samen. De vorm van het schild verwijst enerzijds naar onze branche, anderzijds naar onze bestaansreden: we zijn er voor onze mensen. Zij die aan de kant staan, weer het vertrouwen en de kracht geven. Het frisse, professionele en vriendelijke kleurenpalet weerspiegelt ons karakter. Vinden wij!

We zijn klaar voor de toekomst.