background_triangle

Over Polygarde

Business met een hart

Als je aan de kant komt te staan, dan heb je mensen nodig die je de kans geven en in je durven te investeren. En we weten wat dat met een mens doet. Een nieuw hervonden kracht, sterk als nooit tevoren. Aan de slag met een gedrevenheid die z'n weerga niet kent.

Dat is de kracht en het vertrouwen van Polygarde.

Wij geloven dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Erkenning en aandacht stuwen de mens vóórt. We zijn er ook van overtuigd dat iedereen het beste van zichzelf wil geven. 

Soms zie je het niet altijd aankomen in het leven. En loopt het anders. Om welke reden dan ook: een misstap, ongelukkig toeval, een beperking of gewoon domme pech. 

Kans krijgen en nemen

Als je dan aan de kant komt te staan, dan is het mooi als iemand je de kans geeft. Die in je gelooft. Daardoor krijg je het vertrouwen weer terug. Dat is onze basis. Onze medewerkers hebben allen aan de van de arbeidsmarkt gestaan. Door welke omstandigheid dan ook.

Opleiden en trainen

Wij leiden mensen op tot beveiliger, verkeersregelaar, call center medewerker, receptionist of BOA. Functies die bij de persoon en zijn ambitieniveau past. We begeleiden hen gedurende het hele traject en hebben daarbij voortdurend aandacht voor hun uitdagingen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Afspraken zijn duidelijk en helder, want we leveren professionele en hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgever.

Serious business met een hart.

We steken onze hand in het vuur voor onze medewerkers. Stuk voor stuk. Want wij en zij weten waar ze vandaan komen. En daarom gaan ze als een trein.

SW bedrijf en familiebedrijf

Polygarde is ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Op dit moment is Polygarde een samenwerking tussen MTB Maastricht en Intergarde. MTB als SW bedrijf met de gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf dat behoort bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde besloten: serious business met een hart.
 

Totale dienstverlener

Door de samenwerking met Intergarde kunnen wij een compleet dienstenpakket aanbieden zoals alarminstallaties, brandmeldsystemen en alarmcentrale. Via onze zusterorganisatie Fortas kunnen wij ook hondenbewaking en mobiele surveillance aanbieden.

Onze manier van werken

We gaan partnerships aan voor de lange termijn, dat is onze intentie. Want alleen op die manier haal je het beste uit elkaar. Voor ons betekent dat: voortdurend kwaliteit leveren. Daar heb je een paar ingrediënten voor nodig:

  • medewerkers met de juiste instelling, uit het goede hout gesneden
  • up to date kennis en constante training en opleiding van medewerkers
  • een sterke organisatie
  • goede prijsstelling

Daar staan we voor.  

Meerwaarde voor u

Deze manier van werken levert u alleen maar voordelen op:

Betrokken medewerkers
U haalt beveiligers, receptionisten of BOA’s in huis die een extra stap zetten en die snappen hoe belangrijk uw organisatie  en een goed functioneren is

Voldoen aan SROI-verplichting
U werkt automatisch aan het sociale karakter van uw organisatie en u voldoet aan uw SROI Social Return - verplichting wanneer u met ons samenwerkt.

Ga naar onze diensten