background_triangle

Over ons

Social Return voor werkgevers

Social Return On Investment (SROI) is een methodiek voor het meten van de (extra) sociale en maatschappelijke waarde die voortvloeit uit een investering.

Bedrijven kunnen voor zichzelf SROI eisen stellen om bijvoorbeeld invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar het kan ook opgelegd worden.

De overheid bijvoorbeeld stelt SROI als contractvoorwaarde bij aanbestedingen. Minimaal 5% van de loonsom moet door werkgevers geïnvesteerd worden in het bieden van werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gaat u een partnership aan met Polygarde, dan geeft u op die manier invulling aan de social SROI invulling én vult u uw MVO-doelstelling direct in.
 

SW bedrijf en familiebedrijf

Polygarde is ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Op dit moment is Polygarde een samenwerking tussen MTB Maastricht en Intergarde. MTB als SW bedrijf met de gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf dat behoort bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde besloten: serious business met een hart.  
 

Opleiden en trainen

Wij leiden mensen op tot beveiliger, verkeersregelaar, call center medewerker, receptionist of BOA. We begeleiden hen gedurende het hele traject en hebben daarbij voortdurend aandacht voor hun uitdagingen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Afspraken zijn duidelijk en helder, want we leveren professionele en hoogwaardige diensten aan onze opdrachtgever.

Beveiliging, receptiediensten of verkeersregelaars zijn diensten en functies die zich perfect lenen voor het  invullen van de Social Return opdracht. We steken onze hand in het vuur voor onze medewerkers. Stuk voor stuk. Want wij en zij weten waar ze vandaan komen. En daarom gaan ze als een trein.

Ook een Social Return opdracht? Laten we ze samen invullen.