Skip to main content
Nieuws

Een frisse herstart via Polygarde

By 30 augustus 2019september 2nd, 2019No Comments

Wat doe je als je door pijn in je arm je eigen frituur moet opgeven? Of hoe ga je verder wanneer je lichaam dusdanig zwaar is belast dat je je werk in de bouw niet voort kunt zetten? Het overkwam Priscilla (38 jaar) en Frans (56 jaar). “We zijn beiden afgelopen mei via Polygarde gestart aan de opleiding voor beveiliging. Een frisse herstart voor ons beiden”, geeft Priscilla trots aan.

Priscilla zag een advertentie van Polygarde op Facebook en solliciteerde. “Het werk als beveiliger heeft me altijd aangetrokken; de omgang met mensen en de afwisseling, maar ik was bang dat Polygarde alleen brede mannen zocht. Dit was gelukkig niet zo.” Frans kwam via Thea Coumans van Repairing Balance Limburg bij Polygarde terecht. “Tijdens mijn militaire dienst heb ik als beveiliger in het leger gediend, mijn coach tipte me en de rest is geschiedenis.”

Frans en Priscilla werken vier dagen per week bij verschillende objecten en gaan daarbij nog een dag in de week naar school. In totaal duurt de opleiding 12 maanden.  “Ondanks dat Polygarde een groot bedrijf is, is het heel sociaal. Je bent geen nummer en er is veel persoonlijke aandacht”, aldus Priscilla. Ook Frans ervaart dit: “Polygarde is een betrokken organisatie. Ze denken met je mee en investeren in je groei en ontwikkeling.”

Over wat je moet kunnen om jezelf een goede beveiliger te noemen zijn ze duidelijk: “Je moet sterk in je schoenen staan en goed met mensen kunnen omgaan”. In maart hopen ze hun opleiding succesvol af te ronden en aan de slag te gaan als beveiliger. Maar je verder ontwikkelen via Polygarde is ook een optie. Priscilla geeft lachend aan: “Wie weet stroom ik nog door naar BOA.”

Wil jij net als Frans en Priscilla ook als beveiliger aan de slag? Polygarde is altijd op zoek naar nieuwe en goede medewerkers. Bekijk onze vacature.

Bekijk onze vacature

Jij als beveiliger in opleiding?