Skip to main content
Nieuws

Even voorstellen: Nienke Bulstra

By 4 februari 2020februari 13th, 2020No Comments

Onlangs is onze HR-afdeling versterkt met onze nieuwe collega Nienke. Benieuwd naar wie Nienke is en hoe zij haar rol gaat vervullen? Lees het hieronder in haar blog!

“Ik ben Nienke Bulstra, 32 jaar en woonachtig in Maastricht. Sinds januari dit jaar ben ik bij Polygarde werkzaam op de HR-afdeling. Samen met mijn collega’s Annemieke en Femke houd ik mij bezig met alle HR gerelateerde taken”, vertelt Nienke.

“Na mijn studie Facility Management ben ik eerst een jaar aan de slag gegaan als reisbegeleidster in Costa Rica. Na dat jaar heb ik mij gesetteld in Maastricht en ben ik gaan werken bij Regus. Al snel daarna kon ik de overstap maken naar Wiertz Personeelsdiensten waar ik kennis maakte met Polygarde: één van onze opdrachtgevers. Het leek mij een leuk bedrijf en toen Polygarde aangaf op zoek te zijn naar een nieuwe HR-medewerker hoefde ik niet lang na te denken”, geeft Nienke lachend toe. Het bleek een gouden match van beide kanten. “Mijn nieuwe collega’s hebben me goed ontvangen, het werk is leuk en ik heb al veel enthousiaste medewerkers ontmoet.“

Naast haar HR gerelateerde taken hoopt Nienke meer te kunnen betekenen voor Polygarde. “Ik vind het altijd leuk om mee te denken over procesverbetering. Ook vind ik het leuk om naast een adviserende rol, een luisterend oor te bieden. Op deze manier wil ik werknemers ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Ik wil daarom ook aan iedereen meegeven: ga elke dag met plezier naar je werk!”

In haar vrije tijd vindt Nienke het heerlijk om te borrelen, lekker te eten of gaat ze graag een avond met vrienden naar de film.

Wij wensen Nienke veel succes bij Polygarde!

Jij als beveiliger in opleiding?