Skip to main content
Nieuws

Maatregelen omtrent COVID-19

By 11 januari 2021No Comments

In verband met de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) neemt Polygarde maatregelen met als doel het behoud van de gezondheid van onze mensen, onze klanten en de maatschappij en om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties staan voorop. Polygarde heeft, in lijn met de maatregelen van het Kabinet, besloten dat alle Polygarde kantoormedewerkers vanuit thuis werken. Alleen bij strikt noodzakelijke werkzaamheden, die niet vanuit huis uitgevoerd kunnen worden, kunnen zij naar kantoor komen. Daarnaast hebben wij alle interne en externe bijeenkomsten afgelast voor de komende periode.

Wij streven ernaar, mede door de inzet van technologische middelen, de werkzaamheden voor onze klanten voort te zetten en de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te behartigen zoals zij dit van ons gewenst zijn. Daartoe hebben wij vanuit onze teams zoveel mogelijk gesplitst om het risico op uitval van een team te voorkomen. Daarnaast denken wij mee hoe de impact van het coronavirus voor onze klanten en relaties zoveel mogelijk kan worden beperkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar info@polygarde.nl

Jij als beveiliger in opleiding?