Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=U4sK-hSqvJo

Multi-inzetbare beveiliging

Het beroep van beveiliger is de laatste jaren sterk veranderd. Beveiligers moeten tegenwoordig multi-inzetbaar zijn en proactief handelen om dag en nacht een veilig gevoel te kunnen garanderen. Het team van Polygarde weet van aanpakken, of het nu gaat om kantoorbewaking of evenementenbeveiliging.

Elke organisatie heeft een andere manier van beveiligen nodig. Polygarde biedt veel verschillende soorten van beveiliging aan. Er zit altijd wel een tussen die past bij jouw situatie. Samen regelen wij het. 

Bekijk onze soorten beveiliging

Onze beveiligers:

 • zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar
 • Goed opgeleid: MBO 2 vakdiploma, BHV diploma en basisveiligheid VCA diploma
 • Compleet met uniform en alle benodigdheden
 • Een vast team dat weet hoe alles werkt en back-up van elkaar is
 • Zorgen voor volledige ontzorging
 • Een combinatie van onze dienstverlening is mogelijk

Meer dan alerte beveiligers

Onze beveiligers hebben een hands-on mentaliteit met een flinke dosis lef en pit. Moet er een extra controleronde plaatsvinden? Geen probleem. Wijziging van route, tijdsdruk of stress? Ze dealen ermee. De dief krijgt geen kans, de bezoeker wordt hartelijk begroet en medewerkers hebben een veilig gevoel.

De taken van onze beveiligers:

 • Risico’s analyseren van binnenuit en van buitenaf
 • Op een adequate manier reageren bij calamiteiten
 • Ingrijpen bij inbraak, vernielingen, agressie of diefstal
 • Veiligheid van bezoekers op evenementen waarborgen
 • Beveiligen van bouwplaatsen
 • Regelmatige controlerondes buiten en binnen panden
 • Extra ogen op straat in de avonduren, de nacht en in het weekend
 • Direct ter plaatse zijn bij een melding aan de alarmcentrale

Wilt u graag meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Neem direct contact op

Beveiligers inhuren?

Beveiligers op projectbasis of voor lange periodes inhuren? We regelen een team. Maar we helpen jou ook graag bij een eenmalige, ad hoc opdracht. De duur van de opdracht, het aantal verkeersregelaars en eventuele bijzondere attentiepunten bepalen de opbouw van ons aanbod. Er is altijd sprake van maatwerk. Vanzelfsprekend krijg je van ons persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Soorten beveiliging

Bewaking

Objectbeveiliging en stationaire bewaking behoren tot kantoorbewaking. Diefstal, vernieling, brand, fraude en agressie zijn enkele voorbeelden die de veiligheid van jouw organisatie en medewerkers in gevaar kunnen brengen. Calamiteiten en risico’s beperken zich niet meer tot de nacht, maar zijn alom aanwezig tijdens kantoortijden. Objectbeveiligers van Polygarde worden dan ook steeds meer en breder ingezet. De aanwezigheid van een permanente beveiliger in jouw organisatie heeft een preventieve werking. Onze gediplomeerde, betrouwbare objectbeveiligers kennen de kleinste details en signalen waardoor ze weten waar ze op moeten letten.

Vraag een offerte aan

Brandveiligheidstoezicht

Onze brandwachten worden landelijk ingezet voor brandveiligheidstoezicht bij industriële opdrachtgevers zoals olie- en gasindustrie, zeevaart, weg- en waterbouw en luchthavens. Maar ook voor opdrachtgevers zoals theaters, televisie- en productiestudio’s, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en nog veel meer.

Naast inzet van personeel leveren we ook advies over brandveiligheid en beveiliging. U kunt bij ons terecht voor complexe brandveiligheid- en beveiligingsvraagstukken, maar ook bij kleine en eenvoudige vragen helpen wij u graag verder.

Vraag een offerte aan

Zorgbeveiliging

Zorginstellingen hebben een continue inloop van mensen. Daarom is het belangrijk om toezicht te hebben op bezoekers en leveranciers. De ene zorginstelling is de andere niet. In een ziekenhuis komen vaak andere situaties voor dan in een psychiatrische instelling. Er kan zomaar agressie of dreiging ontstaan. Op dat moment is een correcte reactie essentieel en moeten de juiste maatregelen genomen worden. Onze beveiligers zijn voorbereid op de meest onverwachte situaties. Tegelijkertijd bieden ze gastvrijheid en rust in een soms hectische omgeving.

Vraag een offerte aan

Mobiele surveillance

Meestal bestaan de werkzaamheden van onze mobiele surveillanten uit drie verantwoordelijkheden:

Controlerondes
Een mobiele surveillant zorgt voor extra ogen en oren in de avonduren, de nacht en in het weekend. Er vinden controlerondes plaats in een regio of op locatie met een auto die is voorzien van alle nodige communicatieapparatuur.

Alarmopvolging & keyholding
Bij een melding aan de alarmcentrale is onze mobiele surveillant zo snel mogelijk bij jouw bedrijfspand, handelt de calamiteit af en schakelt, indien nodig, de politie of brandweer in.

Opening-, brand- en sluitronde
Na vertrek van de laatste medewerker controleert de beveiliger open ramen, deuren, verlichting, installaties en vuurbronnen. Mochten er onveilige situaties zijn, dan brengen onze beveiligers jouw medewerkers in veiligheid. Ze dragen ook zorg voor de start van de dag. Onze beveiligers openen het bedrijfsgebouw, schakelen alarminstallaties uit, zetten de verlichting aan en starten eventueel apparatuur op.

Vraag een offerte aan

Particuliere alarmcentrale

Inbraak, brand of een andere calamiteit is direct bekend bij de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Deze private meldkamer is 24 uur per dag met twee of meer mensen bemand. Bij een melding vanuit jouw bedrijfspand, zet de centralist direct de juiste actie uit aan de (mobiele) surveillant. Door een snelle respons en alarmopvolging worden vervelende gevolgen beperkt en voorkomen.

Vraag een offerte aan

Beveiliging van evenementen

Jouw evenement is vooral geslaagd als de bezoekers weer veilig naar huis keren. Evenementenbeveiliging werkt preventief. De aanwezigheid van bewakers zorgt voor een goed gevoel bij de bezoekers. En is er een calamiteit, dan grijpen beveiligers op een adequate manier in.

Vraag een offerte aan

Winkelsurveillance

Winkeldiefstal is een vervelend probleem dat moeilijk te bestrijden is. Make up, parfums en zelfs tassen kunnen opeens heel snel weg zijn. Onze winkelsurveillanten in uniform zorgen voor een serieuze uitstraling en voorkomen dat dieven de kans krijgen. Daarnaast zorgt winkelsurveillance voor een veilig gevoel bij bezoekers en medewerkers.

Vraag een offerte aan

Mangatwachten – Gastmetristen

Onze mangatwachten en gastmetristen worden landelijk ingezet voor toezicht bij besloten ruimtes (bijvoorbeeld een tunnelbuis) bij diverse industriële opdrachtgevers.

Onze mangatwachten en gastmetristen zijn goed opgeleid en onderscheiden zich door kennis, werkervaring, verantwoordelijkheid, betrokkenheid en loyaliteit.

Vraag een offerte aan

Bedrijfshulpverleners en beheerder brandmeldinstallatie

Onze bedrijfshulpverleners (BHV) en beheerder brandmeldinstallatie (BBMI) worden landelijk ingezet voor toezichthoudende en ondersteunende werkzaamheden bij diverse opdrachtgevers.

Vraag een offerte aan

Beveiliging van bouwplaatsen

Bouwplaatsen zijn gewilde plekken voor dieven. Er ligt waardevol materieel en bouwmaterialen die veel geld kunnen opleveren. Polygarde objectbeveiliging voorkomt inbraak en diefstal hiervan.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook onze andere diensten

Jij als beveiliger in opleiding?