Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=TLRLjlVLsoo

Proactieve verkeersregelaars

Onze ervaren verkeersregelaars zorgen voor een veilige doorstroming bij gevaarlijke verkeerssituaties, opstoppingen en wegwerkzaamheden. Maar daar blijft het niet bij. Onze verkeersregelaar is proactief en denkt met u mee. Dat kan op projectbasis of bij een ad hoc opdracht.

 

Op zoek naar gedreven en betrokken verkeersregelaars met een servicegerichte mentaliteit? Dan bent u bij Polygarde aan het juiste adres! Samen regelen wij het. 

Bekijk onze soorten verkeersregeling

Onze verkeersregelaars:

 • zijn 24/7 bereikbaar en inzetbaar
 • zijn landelijk bevoegd,  en hebben een VCA diploma en veilig werken langs de weg BRL 9101 certificering
 • zijn uitgerust met een portofoon en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)
 • werken in een vast team dat op de hoogte is wat er speelt
 • hebben ruime praktijkervaring in verschillende verkeerssituaties en bij calamiteiten
 • hebben een vriendelijke en behulpzame houding naar de weggebruikers
 • zijn regionaal en landelijk inzetbaar

Meer dan alerte verkeersregelaar

Onze gedreven en betrokken verkeersregelaars hebben een servicegerichte mentaliteit. Loopt de klus uit? Geen probleem. Pittige weersomstandigheden, hitte of regen? Ze staan er, niets is te gek. De weggebruiker krijgt een warme groet, een vriendelijke lach of een duidelijke uitleg. Onze verkeersregelaars kunnen meer dan alleen het verkeer regelen. Indien gewenst behoort het afrekenen van een parkeerplek of het openen en sluiten van bouwketen ook tot de mogelijkheden.

De taken van onze verkeersregelaars:

 • Veilig afsluiten van wegen
 • Verkeer regelen bij wegwerkzaamheden
 • Inspringen bij calamiteiten
 • Praktisch reageren op (on)verwachte verkeersdrukte
 • Bezoekersstroom bij evenementen reguleren
 • Bewaken van bouwplaatsen
 • Begeleiden van auto’s op parkeerterreinen
 • Geleiden van bezoekersstromen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Neem direct contact op

Verkeersregelaars inhuren?

Verkeersregelaars op projectbasis of voor lange periodes inhuren? We regelen een team. Maar we helpen u ook graag bij een eenmalige, ad hoc opdracht.
De duur van de opdracht, het aantal verkeersregelaars en eventuele bijzondere attentiepunten bepalen de opbouw van ons aanbod. Er is altijd sprake van maatwerk. Vanzelfsprekend krijgt u van ons persoonlijk advies.

Vraag een offerte aan

Soorten verkeersregeling

Verkeersregelaars bij evenementen

Tijdens jouw evenement zorgen onze verkeersregelaars voor een soepel en veilig verloop van de verkeersstroom. Ze sturen de bezoekers de goede richting uit en zetten zich in voor de veiligheid van de andere weggebruikers. Een eigenschap van een goede verkeersregelaar is dat hij of zij het overzicht kan bewaren, ook in stressvolle situaties. Daarnaast is gastvrijheid van groot belang, want de bezoekers moeten zich welkom voelen. Onze verkeersregelaars zijn hierin goed opgeleid.

Vraag een offerte aan

Verkeersregelaars bij bouwprojecten

Soms ontstaan er wijzigingen in de verkeerssituatie door grootschalige bouwprojecten. In dat geval heb je verkeersregelaars nodig die ervoor zorgen dat het verkeer minimaal belast wordt. Verder is het belangrijk dat geen onbevoegden jouw bouwterrein betreden. Onze verkeersregelaars zijn om deze reden ook geschikt als poortwachter.

Heb je een evenement of bouwproject in Maastricht en omstreken, Limburg, Brabant of elders in Nederland? Je kunt op onze verkeersregelaars rekenen.

Vraag een offerte aan

Parkeerwachten

Parkeerwachten nemen de hele zorg van parkeer en parkeerbeleid van u over. Indien nodig regelen wij voor u ook eventueel de benodigde parkeerkaartjes.

Vraag een offerte aan

Advisering

Een goede planning van verkeersstromen en -maatregelen is, in combinatie met duidelijke communicatie, essentieel voor goede mobiliteit.

Deelnemers aan verkeer en vervoer moeten snel, eenvoudig en duidelijk informatie vinden of aangeleverd krijgen aangaande reismogelijkheden, parkeervoorzieningen, routes en alternatieven.

Vanuit een jarenlange expertise analyseert en adviseert Polygarde over de te nemen maatregelen,  het verkeersplan, communicatie en alle andere voorkomende zaken. Zo zorgen we voor een soepele doorgang van verkeer en vervoer.

Vraag een offerte aan

Bekijk ook onze andere diensten

Jij als beveiliger in opleiding?