Skip to main content
Nieuws

Onze projecten: De Looiershof

Roger Hameleers werkt ruim 7 jaar met veel plezier voor Polygarde, waarvan de laatste vier jaar als portier bij de bouwwerkzaamheden van het project De Looierhof. Het project bestond uit de bouw van 27 appartementen en 11 stadvilla’s en een twee laagse ondergrondse garage, in het hartje van Maastricht.

Het project
Maar liefst 4 jaar en 3 weken, 5 dagen in de week, moesten alle werklui en bezoekers eerst langs Roger voordat ze de bouwplaats mochten betreden. Hij controleerde de papieren en deelde beschermingsmiddelen en pasjes uit. Ook de binnenkomende materialen werden door Roger gecontroleerd. Een handje helpen met het naar binnen tillen van materialen was ook nooit een probleem.

Contactpersoon
Roger: ‘Naast de controlewerkzaamheden was ik ook de contactpersoon van de omwonenden. Er ging geen dag voorbij of er kwam wel iemand een praatje maken en vragen naar de stand van zaken van het project. Met name als er groot materieel werd ingezet zoals grote vrachtauto’s en hijskranen, dan kwamen de omwonenden nieuwsgierig een kijkje nemen.’ Roger kon hen dan haarfijn uitleggen wat er die dag te gebeuren stond.

Problemen oplossen
Ook met klachten konden de omwonenden bij Roger terecht. Zo trof een bewoner in de straat op een dag tempex aan in zijn visvijver. Door de bouwwerkzaamheden was er per ongeluk wat restafval in zijn tuin terechtgekomen. Samen met de bewoner is Roger toen naar de uitvoerder gestapt. De werklui hebben toen de visvijver helemaal schoongemaakt en een net over de vijver gespannen. ‘Het probleem was snel opgelost en de vissen maken het overigens goed!’ lacht Roger.

Ben jij, net als Roger, sociaal, communicatief vaardig, proactief en gemotiveerd om aan de slag te gaan? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures en solliciteer!

Jij als beveiliger in opleiding?