Skip to main content
Nieuws

Onze projecten : Reconstructie N280 te Roermond

polygarde_project_n280_roermond

Polygarde is trots op de mooie projecten waar onze medewerkers dagelijks aan de slag zijn. Zo ook het project ‘Reconstructie N280 te Roermond’ waar wij in opdracht van Werkend Hardt (Werkend Hardt is een samenwerking tussen Heijmans Infra BV en Ploegam BV) een bijdrage leverden aan een veilige werkomgeving op de werkplaats.

Sjak Ruijten, K&V coördinator bij Heijmans Infra BV vertelt over het project en de prettige samenwerking met de medewerkers van Polygarde. Sjak: “ Met het project ‘Reconstructie N280 Roermond’ wordt een verbeterde doorstroming, bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid voor de stad Roermond gerealiseerd. Met behulp van medewerkers van Polygarde, in de rol van ‘portier passenbureau’, werden een aantal risico’s beheerst. Het betreft risico’s op het gebied van ketenaansprakelijkheid, illegale arbeid en/of schijnzelfstandigheid, alsook risico’s op het gebied van arbeidsveiligheid.”

Onze bijdrage

Naast de pasuitgifte verzorgden onze medewerkers de veiligheidsintroductie bij nieuwe projectmedewerkers. Na de introductie werd een persoonlijk projectpas aangemaakt en de gegevens, overeenkomstig AVG-regelgeving, beheerd in een softwareprogramma. Vanaf januari 2018 tot en met juni 2020, gaven onze medewerkers aan maar liefst 368 projectmedewerkers een veiligheidsintroductie. Daarbij betrof het 14 verschillende nationaliteiten en ruim 100 onderaannemers en/of zelfstandigen.

 Wij zijn trots dat wij aan dit mooie project ons steentje hebben kunnen bijdragen en we kijken terug op een prettige samenwerking. Wilt u weten wat Polygarde voor uw project kan betekenen? Maak hier kennis met onze diensten.

 

Jij als beveiliger in opleiding?