Skip to main content
NieuwsOpleidingen

Onze samenwerking met VISTA College

By 6 september 2021No Comments

De scholen zijn weer begonnen!

 

Afgelopen week zijn de MBO- HBO- en WO studenten weer gestart aan een nieuw schooljaar. Ook onze partner VISTA college in Heerlen opende weer haar deuren. VISTA college en Polygarde werken al jaren samen op het gebied van opleiden van beveiligers. Een samenwerking die zich niet alleen beperkt tot het plaatsen van stagiaires. Ralph Hermans, Operationeel Manager bij Polygarde, vertelt over de samenwerking tussen deze twee instellingen en de voordelen van de samenwerking voor beide partijen.

Stage bij Polygarde.

Ralph: “Zolang als ik mij kan herinneren begeleiden wij stagiaires. Polygarde is dan ook een heel geschikte stageplek voorPolygarde_opleiding studenten in de beveiligingsbranche. Naast dat wij één van de grootste partijen in Limburg zijn, proberen we stagiaires een zo breed mogelijk perspectief te bieden. Bij ons werken ze op meerdere projecten. Een event, een dagje mee met de mobiele surveillant, ze kunnen bij ons op verschillende vlakken ervaring opdoen.”

Polygarde als kweekvijver.

Naast dat wij altijd een bijdrage willen leveren aan de maatschappij heeft het opleiden van stagiaires meer voordelen. Wij willen een kweekvijver zijn voor nieuw eigen talent.

Ralph: ”Elk jaar blijft er minimaal één stagiair bij ons “hangen”. Daarnaast hebben we veel contact met Handhaving, Toezicht en Veiligheid (HTV-opleiding) – de BOA opleiding van VISTA. Sinds wij gestart zijn met onze BOA-diensten zijn al zeker vier of vijf studenten na afronding van de opleiding als BOA bij ons in dienst getreden.”

Samen regelen we het.

“Maar onze samenwerking gaat verder dan het plaatsen van stagiaires, vertelt Ralph. “VISTA verzorgt de leraren voor ons interne BBL-traject (één dag per week school en vier dagen stage). Zo zorgen we samen voor de best mogelijke opleiding en begeleiding en leveren we professionele en kwalitatief hoogopgeleide medewerkers voor de beveiligingsbranche.”

Ben je benieuwd wat Polygarde voor jou kan betekenen op het gebied van stage, opleiding en/of werken? Lees hier meer over onze mogelijkheden en neem contact op voor meer info!

Wij wensen alle studenten veel succes met hun opleiding!

Jij als beveiliger in opleiding?