Skip to main content

Meer dan alleen

Samen regelen wij het.

Wij zijn Polygarde: sociaal, betrokken en betrouwbaar. Voor ons is iedereen gelijk. Iedereen verdient een kans om het beste uit zichzelf te halen en om op een zinvolle manier een bijdrage te leveren aan de samenleving.
Vanuit dat besef streven wij 24/7 naar een hoge kwaliteit dienstverlening in bewaking, verkeersregeling en handhaving. Dit doen wij altijd samen met onze medewerkers, klanten en partners. Samen regelen wij het.

Neem contact op
Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om:
  • Volwaardig te kunnen participeren in de samenleving;
  • Uitgedaagd te worden om zich te blijven ontwikkelen;
  • Het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan ons resultaat.

SW-bedrijf en familiebedrijf

Polygarde is in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Inmiddels is er een samenwerking ontstaan tussen MTB en Intergarde. Daar, aan de basis, ligt het karakter van Polygarde: ondernemen met een sociaal hart.  In 2021 is Polygarde volledig overgenomen door Intergarde. De samenwerking met MTB is onveranderd.

Onze werkwijze
We gaan partnerships aan voor de lange termijn, dat is onze intentie. Want alleen op die manier haal je het beste uit de samenwerking. Voor ons betekent dat: voortdurend kwaliteit leveren.

Totaalaanbod
Door onze samenwerking met Intergarde, kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden zoals alarminstallaties, brandmeldsystemen en een alarmcentrale. Via onze zusterorganisatie Fortas kunnen wij ook hondenbewaking en mobiele surveillance inzetten.

Zoekt u een beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA? Laten we samen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Maak kennis met onze diensten

Ons managementteam

De leden van ons managementteam, zorgen ervoor dat alle opdrachtgevers en personeel dagelijks ervaren wat ondernemen met een sociaal hart is. Dit doen ze op hun eigen manier. Een manier die werkt en iedereen laat groeien. Of dat nu medewerkers of opdrachtgevers zijn.
Het beste uit elkaar halen, denken in kansen en het samen regelen. Daar staan we voor.

Marc Roemen

Managing Director

Rob Dolmans

Financieel Manager

Ralph Hermans

Manager Operations

Wouter Haldermans

Assistant Manager Operations

Jean van Horssen

Project Coördinator

Xavier Houben

Projectmanager

Rianne Vermeulen

Projectmanager

Sander Wist

Projectmanager

Nienke_Bulstra_Polygarde

Nienke Bulstra

HR Manager

Polygarde_Chantal_van_den_Heuvel

Chantal van den Heuvel

HR assistent

Ron von Berg

Stagebegeleider

Werken bij Polygarde?

Bekijk onze vacatures

Onze opdrachtgevers

Wat me erg bevalt in het contact met Polygarde, zijn de snelle levering en hun servicegerichtheid. Korte lijnen en direct actie. Daar heeft onze organisatie ook voordeel bij.

Peggy LemmensFacilitaire ondersteuning - MTB

Polygarde is een betrouwbare partner waar wij graag mee samenwerken. Zij verstaan de kunst om op een passende manier de juiste mensen uit te zoeken voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van veiligheid en openbare orde.

Peter Hanner en Marian van HooijdonkGemeente Vaals

Wij hebben Polygarde leren kennen als een partner die meedenkt. Polygarde biedt passende oplossingen om de gevraagde extra handhavingscapaciteit zo flexibel en nuttig mogelijk in te zetten.

Jeroen JacobiGemeente Sittard-Geleen

We werken inmiddels twee jaar samen met Polygarde en dat is naar alle tevredenheid. Waar Polygarde de verwachtingen overtreft, is de pro-activiteit en het partnership. Polygarde denkt mee, draagt adviezen aan, woont diverse overleggen bij en zoekt zelf naar optimalisatie mogelijkheden

Aschwin de VriesAnnadal Campus Maastricht

De samenwerking met Polygarde bevalt ons prima! De wijze waarop invulling wordt gegeven aan de functie van beveiliger/gastheer in de publiekshal van ons stadhuis, heeft geleid tot een verbetering van onze dienstverlening.

Gerard van der HoevenGemeente Weert

Onze keurmerken

Jij als beveiliger in opleiding?