De aantrekkelijkste werkgever
van Limburg 2021

Meer dan alleen

Samen groeien in veiligheid

Wij geloven dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Maar soms loopt het anders dan gepland, door een misstap, beperking of gewoon domme pech. Het kan dan lastig zijn om je leven weer op te pakken. Juist dan heb je mensen nodig die je een kans geven en vertrouwen in je hebben. Een investering die het waard gaat zijn. Polygarde gelooft en investeert in deze mensen. Door hen de juiste opleiding én een kans te geven om weer onderdeel van de arbeidsmarkt te worden.

Neem contact op
Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om:
  • Volwaardig te kunnen participeren in de samenleving;
  • Uitgedaagd te worden om zich te blijven ontwikkelen;
  • Het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan ons resultaat.

SW-bedrijf en familiebedrijf

Polygarde is in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Inmiddels is er een samenwerking ontstaan tussen MTB en Intergarde. MTB als SW-bedrijf met gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis, ligt het karakter van Polygarde: ondernemen met een sociaal hart.

Onze werkwijze
We gaan partnerships aan voor de lange termijn, dat is onze intentie. Want alleen op die manier haal je het beste uit de samenwerking. Voor ons betekent dat: voortdurend kwaliteit leveren.

Totaalaanbod
Door onze samenwerking met Intergarde, kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden zoals alarminstallaties, brandmeldsystemen en een alarmcentrale. Via onze zusterorganisatie Fortas kunnen wij ook hondenbewaking en mobiele surveillance inzetten.

Zoekt u een beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA?

Maak kennis met onze diensten

Ons managementteam

De leden van ons managementteam, zorgen ervoor dat alle opdrachtgevers en personeel dagelijks ervaren wat ondernemen met een sociaal hart is. Dit doen ze op hun eigen manier. Een manier die werkt en iedereen laat groeien. Of dat nu medewerkers of opdrachtgevers zijn. Het beste uit elkaar halen. Daar staan we voor.

Marc Roemen

Managing Director

Rob Dolmans

Financieel Manager

Ralph Hermans

Manager Operations

Wouter Haldermans

Projectmanager

Xavier Houben

Projectmanager

Knud Meessen

Projectmanager

Rianne Vermeulen

Projectmanager

Sander Wist

Projectmanager

Annemieke Feijten

HR Manager

Nienke Bulstra

Nienke Bulstra

HR assistent

Jean van Horssen

Project Coördinator

Ron von Berg

Stagebegeleider

Werken bij Polygarde?

Bekijk onze vacatures

Onze opdrachtgevers

Wat me erg bevalt in het contact met Polygarde, zijn de snelle levering en hun servicegerichtheid. Korte lijnen en direct actie. Daar heeft onze organisatie ook voordeel bij.

Peggy LemmensFacilitaire ondersteuning - MTB

Polygarde is een betrouwbare partner waar wij graag mee samenwerken. Zij verstaan de kunst om op een passende manier de juiste mensen uit te zoeken voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van veiligheid en openbare orde.

Peter Hanner en Marian van HooijdonkGemeente Vaals

Wij hebben Polygarde leren kennen als een partner die meedenkt. Polygarde biedt passende oplossingen om de gevraagde extra handhavingscapaciteit zo flexibel en nuttig mogelijk in te zetten.

Jeroen JacobiGemeente Sittard-Geleen

We werken inmiddels twee jaar samen met Polygarde en dat is naar alle tevredenheid. Waar Polygarde de verwachtingen overtreft, is de pro-activiteit en het partnership. Polygarde denkt mee, draagt adviezen aan, woont diverse overleggen bij en zoekt zelf naar optimalisatie mogelijkheden

Aschwin de VriesAnnadal Campus Maastricht

De samenwerking met Polygarde bevalt ons prima! De wijze waarop invulling wordt gegeven aan de functie van beveiliger/gastheer in de publiekshal van ons stadhuis, heeft geleid tot een verbetering van onze dienstverlening.

Gerard van der HoevenGemeente Weert

Onze keurmerken