Skip to main content
https://www.youtube.com/watch?v=7BohT4Dj2v4&feature=youtu.be

Wij zijn trots om als maatschappelijke onderneming te kunnen blijven groeien en veel tevreden opdrachtgevers te hebben. Wil je weten wat zij van ons vinden? Kijk dan eens naar onze referenties.

Onze opdrachtgevers

Wat me erg bevalt in het contact met Polygarde, zijn de snelle levering en hun servicegerichtheid. Korte lijnen en direct actie. Daar heeft onze organisatie ook voordeel bij.

Peggy LemmensFacilitaire ondersteuning - MTB

Polygarde is een betrouwbare partner waar wij graag mee samenwerken. Zij verstaan de kunst om op een passende manier de juiste mensen uit te zoeken voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van veiligheid en openbare orde.

Peter Hanner en Marian van HooijdonkGemeente Vaals

Wij hebben Polygarde leren kennen als een partner die meedenkt. Polygarde biedt passende oplossingen om de gevraagde extra handhavingscapaciteit zo flexibel en nuttig mogelijk in te zetten.

Jeroen JacobiGemeente Sittard-Geleen

We werken inmiddels twee jaar samen met Polygarde en dat is naar alle tevredenheid. Waar Polygarde de verwachtingen overtreft, is de pro-activiteit en het partnership. Polygarde denkt mee, draagt adviezen aan, woont diverse overleggen bij en zoekt zelf naar optimalisatie mogelijkheden

Aschwin de VriesAnnadal Campus Maastricht

Voordat wij een advies geven over de inzet van onze professionals, beginnen we met luisteren. We willen graag precies weten wat u nodig heeft en wat het beste past bij uw situatie. Daarna maken wij de best mogelijke match met de juiste professional op de juiste plek.

Zoekt u een beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA?

Maak kennis met onze diensten

Jij als beveiliger in opleiding?