Skip to main content

Kom jij werken als

Polygarde voor jou

Ben jij op zoek naar werk bij een snelgroeiende organisatie waar alles draait om veiligheid, gastvrijheid en flexibiliteit? Op dit moment zijn wij op zoek naar Verkeersregelaars en Beveiligers! Hierbij gaat het zowel om gediplomeerde medewerkers als medewerkers die bereid zijn om een opleiding te volgen. Bekijk hieronder de vacatures en solliciteer!

Waarom werken
bij Polygarde?

Persoonlijke aandacht en
begeleiding
Een prettige werksfeer waar
jij je goed bij voelt
Ontwikkeling- en
opleidingsmogelijkheden
Een salaris dat past bij jouw
werkzaamheden en werktijden

Onze vacatures

(Gediplomeerd) Beveiliger

Ben jij alert, betrouwbaar, adequaat en stressbestendig? Dan zoeken wij jou als (ervaren) Beveiliger bij Polygarde!

Als Beveiliger sta jij garant voor veiligheid en gastvrijheid. Je krijgt dagelijks te maken met risico’s, calamiteiten, agressie en diefstal. Daarom bied jij extra ogen binnen en buiten panden in de avonduren, de nacht en in het weekend. Surveilleren, alarmopvolging, opening-, brand- en sluitrondes bij diverse panden behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden. Past deze vacature bij jou?

Bekijk de vacature en solliciteer!

Verkeersregelaar

Ben jij proactief, flexibel, gemotiveerd en servicegericht? Dan zoeken wij jou als Verkeersregelaar bij Polygarde!

Jouw uitdaging als verkeersregelaar is om te zorgen voor een goede bereikbaarheid, soepele doorstroming van het verkeer en veiligheid op de werkplek. Tijdens gevaarlijke verkeerssituaties, evenementen en wegwerkzaamheden sta jij op je plek. Flexibiliteit is een van je sterkste kwaliteiten. Als landelijk bevoegd Verkeersregelaar werk je regionaal of landelijk. Interesse in deze vacature?

Bekijk de vacature en solliciteer!

Jouw (nieuwe) collega’s

Ik werk sinds februari 2016 bij Polygarde. Er zijn wel eens wat misverstanden maar die worden met goede communicatie opgelost. Heb het naar mijn zin.

HansBeveiliger

Socialer dan Polygarde ken ik ze niet. Men is hier altijd vriendelijk en betrokken.

Harry KoksVerkeersregelaar

Wij als verkeersregelaars geven een menselijk gezicht wanneer er sprake is van verkeershinder.

Henk HofsteegeVerkeersregelaar

“Polygarde profileert zich als een sociaal ingestelde werkgever, maar ik ervaar dat dat ook echt zo is. Ze luisteren naar je wensen en zorgen voor een fijne werkplek".

RonBeveiliger

Tot nu toe bevalt het mij uitstekend bij Polygarde. Leuke collega's en er hangt een positieve sfeer binnen de groep en op de werkvloer. Ik ben ook heel erg te spreken over de communicatie vanuit Polygarde en op de locaties waar ik werkzaam ben. Er is veel aandacht voor het personeel. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk alles goed te regelen voor iedereen. Ik moet zeggen dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt binnen de beveiliging.

Karl ClarkBeveiliger

Nieuws van de werkvloer

Nieuws
4 januari 2023

Intergarde launcht nieuwe merkidentiteit

De afgelopen jaren is Intergarde uitgegroeid tot een van de grootste beveiligingsbedrijven in Zuidoost Nederland. Bij deze groei hoort een…
Nieuws
19 juli 2022

Veilig de vakantieperiode door met Intergarde en Polygarde

Nu de vakantieperiode is aangebroken staan veel woningen en bedrijfspanden tijdelijk leeg. Het is dan belangrijk om voldoende aandacht te…
Verkeersregelaars_PolygardeNieuws
18 mei 2022

Artikel: project herinrichting N395

Van verkeersregelaar tot buurtconciërge.   Onlangs werd onze collega Wouter Haldermans, Assistent Manager Operations, geïnterviewd door GWW (Grond, Weg, Waterbouw).…

Jij als beveiliger in opleiding?