Skip to main content
Nieuws

Terugblik op 2017: een bevlogen jaar

By 8 december 2017april 24th, 2019No Comments

2017 was een bevlogen jaar voor Polygarde. Want we hebben een aantal belangrijke stappen kunnen zetten die de basis vormen voor de toekomst. Een toekomst die ons nog veel gaat brengen. Maar bovenal was het een jaar vol feest vanwege ons 20-jarig bestaan. Waar we maar al te trots op zijn. In vogelvlucht nemen we jou mee in een terugblik op 2017. Kijk je met ons mee?

Veel groei

In 20 jaar tijd is Polygarde uitgegroeid tot een semilandelijk opererende organisatie bestaande uit 300 medewerkers. Medewerkers die stuk voor stuk zorg dragen voor de veiligheid, bereikbaarheid en gastvrijheid van personen en bedrijven.

Vernieuwd logo

Na 20 jaar lang hetzelfde logo gedragen te hebben, kiezen we nu voor een nieuw logo. Een weergave van de mens, opdrachtgevers, werknemers, onze filosofie en diensten. Allemaal met elkaar verbonden.

Nieuwe aanwinsten

In de eerste maanden van 2017 mochten we op kantoor 3 nieuwe projectmanagers verwelkomen: Knud en Annemieke bij Polygarde Services en Xavier bij Polygarde. Nieuwe mensen die ervoor hebben gezorgd dat ons sociale bloed nog sneller ging stromen en we nog meer opdrachtgevers konden helpen met hun behoefte aan de SROI dienstverlening.

Opgeleide mensen

In 2017 hebben wij maar liefst 78 mensen volledig opgeleid tot verkeersregelaar of beveiliger. Wij leidden hen op tot een functie die bij hun en hun ambitieniveau past. We begeleiden hen gedurende het hele traject en hebben daarbij voortdurend aandacht voor hun uitdagingen op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak. Afspraken zijn duidelijk en helder, maar we laten niemand vallen. Ondernemen met een sociaal hart noemen we dat.

Verlengde keurmerken

Onze bedrijfskeurmerken VCA* en NEN 4400-1 werden met succes verlengd. Het beveiligingskeurmerk dat al in ons bezit was, hebben we glansrijk geüpgraded naar de laatste nieuwe versie, waardoor onze klanten verzekerd zijn van een integere en kwalitatieve dienstverlening.

Mooie prestaties

Nieuw in 2017 was de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Om de mate waarin wij sociaal actief zijn meetbaar te maken, heeft Polygarde geïnvesteerd in deze certificering. PSO is een landelijk meetinstrument én keurmerk dat de mate van Sociaal Ondernemen objectief zichtbaar maakt. Binnen deze certificering behaalden we direct de allerhoogste notering die mogelijk is, namelijk trede 3. Deze PSO garandeert onze klanten dat wij daadwerkelijk sociaal ondernemen en alles doen om mensen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan zich te laten ontwikkelen tot een beroep dat aansluit op onze dienstverlening.

Ook voor 2018 staan een aantal nieuwe ontwikkelingen op het programma waar we momenteel hard mee bezig zijn. Wil je meer weten of heb je interesse in onze dienstverlening? 

Neem contact met ons op

Jij als beveiliger in opleiding?