Skip to main content
Nieuws

Toezichthouders milieuperron Sittard en Geleen

By 15 april 2020No Comments

De coronacrisis creëert ook kansen en werkgelegenheid. Organisaties zijn verplicht maatregelen te nemen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om deze maatregelen goed en consequent uit te voeren heb je een team nodig dat alert, betrouwbaar, adequaat en stressbestendig kan handelen. En laten wij bij Polygarde nou net de geschikte mensen hiervoor in dienst hebben!

Sander Wist, Junior Projectmanager bij Polygarde vertelt:

‘In opdracht van RWM houden wij toezicht bij verschillende milieuperrons. Wij zorgen dat de maatregelen in acht genomen worden.’ Zo is het verplicht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Daarnaast mogen er maar 3 tot 5 auto’s per keer het terrein op.  Bij het bereiken van het limiet sluit één van onze medewerkers de poorten. De poort blijft gesloten totdat een auto het terrein weer verlaat.

Deze maatregel zorgt regelmatig voor lange wachtrijen. De wachttijd kan wel oplopen tot 2 uur. Dit wekt in sommige gevallen irritatie op bij de bezoekers. Daarom treden onze medewerkers, indien nodig, ook de-escalerend op’. In deze situaties is het belangrijk om kalm op te treden, stressbestendig zijn is daarom een vereiste! Gelukkig is ons team gewend in dit soort situaties te handelen.”

Wat is de rol van Sander in dit project?

“Mijn rol als Projectmanager tijdens deze opdracht is het inventariseren van de werkzaamheden. Aan welke instructies moeten we ons houden en zijn er eventuele bijzonderheden op locatie? Vervolgens selecteer ik voor elke locatie de juiste personen die passen bij de wensen van de klant. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van mijn werkzaamheden uit contact onderhouden met onze collega’s op locatie.

Ik krijg energie van de gesprekken die ik heb met onze medewerkers die juist in deze tijd positief blijven en zich in blijven zetten. Ik merk dat medewerkers betrokken zijn en zich van hun beste kant laten zien ondanks de moeilijke situatie. Dan ben ik trots op het werk dat ik doe en op de collega’s uit mijn team!”

Wil jij ook als verkeersregelaar of als beveiliger aan de slag? Polygarde is altijd op zoek naar nieuwe en goede medewerkers. Bekijk onze vacatures.

 

Jij als beveiliger in opleiding?