Skip to main content
Nieuws

Veilig de vakantieperiode door met Intergarde en Polygarde

By 19 juli 2022juli 20th, 2022No Comments

Nu de vakantieperiode is aangebroken staan veel woningen en bedrijfspanden tijdelijk leeg. Het is dan belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de beveiliging van het pand. Wordt dit niet gedaan, dan is het pand helaas een makkelijke prooi voor inbrekers. Maar hoe regel je de beveiliging van je bedrijfspand of woning in de zomerperiode? Wij helpen je door een aantal tips op een rijtje te zetten.

  1. Zorg voor goede inbraakbeveiliging

Een inbraak kan naast materiële schade ook emotioneel een grote impact hebben. Het is geen prettig idee dat criminelen in jouw eigendom zijn geweest. Door het installeren van een inbraakinstallatie van Intergarde zorg je voor preventieve beveiliging en wordt het risico op inbraak en schade beperkt.

Intergarde is een ervaren partner op het gebied van het aanleggen van professionele inbraaksystemen. Intergarde is een BORG-erkend beveiligingsbedrijf en installeert haar systemen volgens de richtlijnen van het CCV (Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Dit betekent dat u verzekerd bent van een professionele partner en dat wij kunnen garanderen dat onze medewerkers kundig en betrouwbaar zijn.

Meer over inbraakbeveiliging

  1. Denk aan camerabewaking

Met camera’s in en om het pand kan vanuit de videotoezichtcentrale van Intergarde virtuele surveillance plaatsvinden. Wanneer een alarmmelding wordt ontvangen in de alarmcentrale kan door onze ervaren centralisten met camera’s het alarm worden geverifieerd, waarna zij direct de met u afgesproken acties ondernemen.

Meer over camerabewaking

  1. Zet beveiligers in

Risico’s beperken zich tegenwoordig niet meer tot de nacht, maar zijn ook aanwezig tijdens kantoortijden en dan met name in rustigere vakantieperiodes. De aanwezigheid van een (permanente) beveiliger heeft een preventieve werking. De beveiligers van Polygarde en Intergarde worden dan ook steeds meer ingezet. Onze gediplomeerde beveiligers herkennen de kleinste signalen waardoor ze weten waar ze op moeten letten. Daarnaast verzorgen wij ook mobiele surveillance. Onze beveiligers controleren met de auto uw terrein of pand. Daarnaast is het mogelijk dat de mobiele surveillance op aanvraag van de meldkamer wordt gevraagd om op een bepaalde locatie poolshoogte te nemen. Deze alarmopvolging wordt centraal aangestuurd vanuit onze Particuliere Alarmcentrale in Maastricht.

Meer over objectbeveiliging en mobiele surveillance

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Intergarde en Polygarde te bieden hebben op het gebied van beveiliging? Neem contact met ons op via onderstaande buttons. Wij wensen je alvast een mooie en veilige zomer toe!

Jij als beveiliger in opleiding?