Skip to main content
Nieuws

Welkom Sander!

By 24 april 2019No Comments

Sander Wist

“Mijn naam is Sander Wist, ik ben 28 jaar en ik woon in Maastricht. Tijdens mijn opleiding People & Business Management, ben ik mij gaan oriënteren op een mooie vervolg stap, die goed aansluit op mijn studie en waar ik actief bezig kan zijn in de praktijk. Ik kwam de vacature voor Junior Projectmanager voor de afdeling beveiliging tegen en was meteen enthousiast. Ik heb gesolliciteerd en werd uitgenodigd voor een gesprek.

Het verhaal en de openheid van Polygarde spreekt mij erg aan, hierdoor was de keuze voor mij snel gemaakt.

Ik ben gestart als Junior Projectmanager binnen de afdeling beveiliging en werk samen met Xavier Houben en Lennart Gloudemans. Binnen de afdeling ben ik mede verantwoordelijk voor de planning van de medewerkers. Daarbij is het onderhouden van een gezonde werkrelatie met de medewerkers van groot belang.

Mijn uitdaging binnen deze rol als Junior Projectmanager is het creatieve gedeelte van de planning. Ik leer de medewerkers steeds beter kennen, waardoor ik bij de planning ook beter rekening kan houden met de wensen van de medewerkers.

De eerste weken krijg ik vooral de tijd om volledig ingewerkt te worden. Zo hoop ik op korte termijn volwaardig mee te kunnen werken aan bestaande projecten.

In mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op de tennisbaan of sta ik in de keuken een lekkere culinaire maaltijd te bereiden.”

Wij wensen Sander veel succes toe bij Polygarde!

Jij als beveiliger in opleiding?