Skip to main content
Nieuws

Welkom Veerle & Femke!

By 23 januari 2019juni 7th, 2019No Comments

Femke Jongen

“Mijn naam is Femke Jongen, ik ben 21 jaar en ik woon in Schin op Geul. Naast mijn deeltijd studie Business Studies aan Zuyd Hogeschool werk ik bij Polygarde als Recruiter/HR assistant.

Ik vind het een leuke baan omdat ik hier de kans krijg om met diverse doelgroepen te kunnen werken. Ook vind ik het fijn dat ik me binnen Polygarde mag blijven ontwikkelen. En ik krijg natuurlijk heel veel leuke collega’s”, geeft Femke lachend aan.

“Sinds 3 december werk ik als Recruiter/HR assistant en ben ik met name verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuw personeel. Ik zal dan ook veel banenmarkten bezoeken om op deze manier nieuwe collega’s voor Polygarde te vinden. Daarnaast voer ik ook nog een aantal personeelswerkzaamheden uit.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te koken, reizen, sporten of lekker uiteten met vrienden, en wanneer het kan trek ik er graag op uit.”

Wij wensen Femke veel succes toe bij Polygarde!

Veerle Lebens

“Ik stel me graag aan jullie voor: mijn naam is Veerle Lebens, 27 jaar en woonachtig in Maastricht. Ik ben bij Polygarde deels werkzaam als HR assistant en deels als Junior projectmanager. Een combi-functie dus!”

In 2017 is Veerle gestart als receptionist bij Polygarde, als bijbaantje naast haar studie. “Ik heb mijn afstudeerstage kunnen afronden bij Polygarde op de HR-afdeling, en ik werd ook als een echt teamlid gezien. Na mijn studie heb ik een aanbod gekregen om in dienst te komen.”

“Op 21 januari 2019 ben ik afgestudeerd en op 22 januari ben ik met veel enthousiasme gestart in mijn baan bij Polygarde. De keuze voor Polygarde was niet moeilijk: ik voelde me al helemaal op mijn plek en het is zeer afwisselend werk wat de keuze nog gemakkelijker maakte”, licht Veerle toe.

Het combineren van twee functies is een mooie uitdaging. “Voor de HR afdeling hoop ik veel nieuwe, enthousiaste en geschikte kandidaten te kunnen vinden. Op deze manier kunnen we de groei doorzetten.”

In haar vrije tijd gaat Veerle graag weekendjes weg met haar vriend, lekker uiteten of leuke dingen doen met vrienden. “En ik sta regelmatig zelf in de keuken om heerlijke gerechten te koken.”

Wij wensen Veerle veel succes toe bij Polygarde!

Jij als beveiliger in opleiding?