Skip to main content
Nieuws

Werken als BOA bij Polygarde

By 30 september 2020november 16th, 2020No Comments

 

Werken bij Polygarde betekent werken aan je toekomst. Wij bieden onze medewerkers mogelijkheden om door te groeien in zijn of haar functie.  Zo komt het ook voor dat collega’s onze leerschool weer verlaten. Lees hier het verhaal van Ismail Bousabbag die naast zijn baan als beveiliger de opleiding tot BOA volgde. Per 1 juli 2020 trad hij in vaste dienst bij gemeente Vaals.

Ismail en Polygarde

Veiligheid en hospitality zitten bij Ismail in het bloed. Na zijn studie startte hij als beveiliger bij ESQ waar hij van 2003 tot 2013 werkzaam was. Aansluitend trad hij in dienst bij Polygarde. Bij ons kon hij al snel aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast werd hij ook bij diverse evenementen ingezet. Ismail: ‘Polygarde werkt samen met gemeentes, de sociale dienst en commerciële bedrijven. Door die afwisseling in opdrachtgevers leer je veel in korte tijd’.

Werken als BOA

Ismail: ’samen met Polygarde zag ik nieuwe kansen om te blijven groeien in mijn vakgebied. Ik kreeg de mogelijkheid om de opleiding tot BOA te volgen. Die kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen. Deze pittige opleiding, waar veel wetskennis bij gemoeid is, heb ik in één keer afgerond. Hier ben ik best trots op, zeker als je bedenkt dat de Nederlandse taal niet mijn moedertaal is,’ zegt hij lachend.
Hij heeft veel hulp en steun gehad van de instructeurs en de ervaren BOA’s op de werkvloer. ‘Bij vragen kon ik altijd bij hen terecht want bij Polygarde werk je als starter nooit alleen.’Zijn eerste klus als BOA was voor gemeente Beek, waar hij samen met een aantal medestudenten aan de slag kon. Uiteindelijk kon hij wisselend bij verschillende gemeentes aan de slag, afhankelijk waar hij ingepland werd. Zo ook bij gemeente Vaals. Deze klus deed hij zo goed dat hij hier een vaste aanstelling aangeboden kreeg.

 

Jij als beveiliger in opleiding?