Skip to main content
Opleidingen

Werken als toezichthouder: ‘Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!’

Jij als toezichthouder?

Ben jij klaar om te werken aan je toekomst? Ga aan de slag als toezichthouder op diverse locaties door heel Limburg. Als toezichthouder ben je breed inzetbaar en zul je veel verschillende werkzaamheden uitvoeren, een echte duizendpoot dus! Daarnaast heb je de mogelijkheid om deze functie te combineren met een baan als verkeersregelaar. Kies je voor Polygarde, dan kies je voor afwisseling en groei. Voor beide functies heb je geen vooropleiding nodig want wij leiden je op.

Lees hier het verhaal van Johan. Hij vertelt over zijn baan als toezichthouder: “Werken op het Sint-Maartenscollege vind ik echt geweldig! Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn heel divers.”

Afwisseling en uitdaging

“Sinds september 2019 werk ik als toezichthouder bij Polygarde. Dit bevalt ontzettend goed! Ik ontvang elkewerken als toezichthouder bij Polygarde periode een gevarieerd rooster. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging waardoor ik elke dag met veel plezier ga werken. Als toezichthouder heb ik al op diverse prachtige locaties in Zuid-Limburg mogen werken. Denk bijvoorbeeld aan de GGD, RD4 afvalverwerking, Zuyd Hogeschool en het Conservatorium. Op het moment werk ik al een tijdje op het Sint-Maartenscollege in Maastricht.”

Ik ben de vraagbaak van de receptie

“Werken op het Sint-Maartenscollege vind ik echt geweldig! Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn heel divers. Ik zorg onder andere voor een veilige werk- en leeromgeving en voer huishoudelijke diensten uit. Ook functioneer ik als vraagbaak en sta ik af en toe achter de receptie. Eén van de leukste onderdelen van mijn werk is het contact met collega’s en leerlingen. De spontane gesprekjes met collega’s en de vrolijke begroetingen van leerlingen zijn een teken dat ik mijn werk goed uitvoer. Dit geeft elke dag weer veel voldoening. Als ik ’s avonds als laatste het gebouw verlaat en het alarm inschakel, dan geeft dat een enorm trots gevoel!”

Een baan vol verrassingen

“Als toezichthouder kom ik soms echt voor uitdagingen te staan. Elke dag brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Het is daarom belangrijk om te beschikken over een goed aanpassingsvermogen en een flexibele werkhouding. Welke werkzaamheden ik ook uitvoer, ik zorg ervoor dat ik dit doe met een vriendelijke en servicegerichte uitstraling. Kwalitatief goed werk leveren staat hierbij voorop!”

Polygarde als werkgever

“Polygarde is een ontzettend fijne werkgever. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Als ik vragen heb, dan worden deze op een prettige manier afgehandeld. Ook wordt er gekeken naar doorgroeimogelijkheden en kan ik als werknemer diverse certificaten behalen. Polygarde vindt altijd voor iedereen een passende oplossing of vervolgstap.”

Jij als beveiliger in opleiding?