Skip to main content

Kom jij werken als

Samen regelen wij het.

Ben jij op zoek naar werk bij een snelgroeiende organisatie waar alles draait om veiligheid, gastvrijheid en flexibiliteit? Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen om onze teams te versterken.

Wil jij graag aan de slag als beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonistVertel ons jouw verhaal en stuur je CV. Wellicht kun je dan sneller aan de slag dan je denkt.

Bekijk ons aanbod

Iedereen verdient een kans!

Ongeacht iemands achtergrond of verleden, verdient iedereen een kans. Bij Polygarde werken mensen met- en zonder sociale achtergrond. Zo zijn er medewerkers die een uitkering kregen, langdurig werkloos waren of al gepensioneerd zijn maar nog graag een zakcentje bijverdienen. Samen staan we voor elkaar klaar en maken we ons werk nog leuker!

Wil jij weten wat wij voor jouw situatie kunnen betekenen?

Lees meer >

Stappenplan solliciteren

Solliciteren bij Polygarde gebeurt in een aantal stappen. Om jou een beter beeld van onze sollicitatieprocedure te geven hebben we elke stap voor je uitgewerkt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Je wilt natuurlijk ook een goede eerste indruk maken én achterlaten. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid bent.

Weten wat je te wachten staat én profiteren van een goede voorbereiding?

Lees meer >

Waarom werken
bij Polygarde?

Persoonlijke aandacht en
begeleiding
Een prettige werksfeer waar
jij je goed bij voelt
Ontwikkeling- en
opleidingsmogelijkheden
Een salaris dat past bij jouw
werkzaamheden en werktijden

Onze vakgebieden

In welke sector zou jij graag willen werken? Bekijk de werk- en opleidingsmogelijkheden!

Nieuwe kansen, goede begeleiding en de juiste ondersteuning. Samen gaan we gemotiveerd aan de slag om jouw persoonlijke en onze gezamenlijke ambities te realiseren, in een prettige en transparante werkomgeving.

Samen met Polygarde werken we aan jouw toekomst!

Bekijk alle vacatures

Jouw (nieuwe) collega’s

Ik werk sinds februari 2016 bij Polygarde. Er zijn wel eens wat misverstanden maar die worden met goede communicatie opgelost. Heb het naar mijn zin.

HansBeveiliger

Socialer dan Polygarde ken ik ze niet. Men is hier altijd vriendelijk en betrokken.

Harry KoksVerkeersregelaar

Wij als verkeersregelaars geven een menselijk gezicht wanneer er sprake is van verkeershinder.

Henk HofsteegeVerkeersregelaar

“Polygarde profileert zich als een sociaal ingestelde werkgever, maar ik ervaar dat dat ook echt zo is. Ze luisteren naar je wensen en zorgen voor een fijne werkplek".

RonBeveiliger

Tot nu toe bevalt het mij uitstekend bij Polygarde. Leuke collega's en er hangt een positieve sfeer binnen de groep en op de werkvloer. Ik ben ook heel erg te spreken over de communicatie vanuit Polygarde en op de locaties waar ik werkzaam ben. Er is veel aandacht voor het personeel. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk alles goed te regelen voor iedereen. Ik moet zeggen dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt binnen de beveiliging.

Karl ClarkBeveiliger

Nieuws van de werkvloer

Nieuws
4 januari 2023

Intergarde launcht nieuwe merkidentiteit

De afgelopen jaren is Intergarde uitgegroeid tot een van de grootste beveiligingsbedrijven in Zuidoost Nederland. Bij deze groei hoort een…
Nieuws
19 juli 2022

Veilig de vakantieperiode door met Intergarde en Polygarde

Nu de vakantieperiode is aangebroken staan veel woningen en bedrijfspanden tijdelijk leeg. Het is dan belangrijk om voldoende aandacht te…
Verkeersregelaars_PolygardeNieuws
18 mei 2022

Artikel: project herinrichting N395

Van verkeersregelaar tot buurtconciërge.   Onlangs werd onze collega Wouter Haldermans, Assistent Manager Operations, geïnterviewd door GWW (Grond, Weg, Waterbouw).…

Jij als beveiliger in opleiding?